Over ons


Onze Protestantse Gemeente Ter Holten is deel van de wereldwijde gemeenschap waarin mensen het goede nieuws van Gods liefde horen en delen. Een vindplaats van geloof, hoop en liefde.

In onze Protestantse Gemeente komen mensen samen rond het evangelie van Jezus Christus. Samenleven in geloof, hoop en liefde vertaalt zich ook in maatschappelijke betrokkenheid, zoals armoedebestrijding en opvang van vluchtelingen. In onze Protestantse Gemeente worden beproefde vormen van kerk-zijn vanuit een toekomstgerichte visie aangevuld met experimentele vormen van kerk-zijn.

Dominee Jouke Droogsma

De dominee van de Protestantse Gemeente Ter HoltenSinds februari 2022 ben ik voor 70 % predikant van de Protestantse Gemeente Ter Holten. Mijn naam is Jouke Droogsma en ik ben in verschillende Protestantse gemeenten werkzaam geweest als predikant en daarvoor als jeugdwerker bij Youth for Christ Nederland.

Ik vind zelf de contacten met de mensen heel waardevol en wat dat betreft kunt u altijd contact met mij opnemen wanneer u eens een gesprekje wilt met de predikant. Hier voor kunt u mij mailen: dsdroogsma@gmail.com of bellen 0636165244.
U kunt een berichtje achterlaten, dan bel ik terug.

Tik op het pijltje en u leest meer over mij
Lees meer 

Beleidsplan 2020 - 2025

Tik op het pijltje en u leest meer over het beleidsplan 2020 - 2025
Lees meer 

PrivacyverklaringDit privacystatement is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van bezoekers aan de website van Protestantse Gemeente Ter Holten.

Protestantse Gemeente Ter Holten
Postbus 80
8470 AB Wolvega

Klik op het pijltje om de privacyverklaring te lezen

Lees meer