Fotoalbum


Heeft u / Heb jij foto's die op deze site mogen staan? Mail ze dan naar de info@terholten.nl

Let er bij het insturen van een foto op, dat mensen die zichtbaar op de foto staan toestemming hebben gegeven voor plaatsing.  Zie voor meer informatie de privacyverklaring.

Minima camping Opende


Bij Appie op bezoek

Zaterdagmiddag 21 oktober 2023 zijn we naar aanleiding van het diaconieproject ‘Zonnepanelen voor Appie’, op uitnodiging van Appie Wijma een kijkje gaan nemen op zijn minima-camping te Opende. Appie was blij met de zonnepanelen en liet alle belangstellenden de gastenverblijven en het terrein zien. Hij vertelde over kledingbank, de unit speciaal voor zorgvragers. Op het terrein kunnen een aantal caravans staan, die deze weken helemaal vol geboekt zijn. Er zijn spelletjes, er wordt gelachen en er is tijd voor een gesprek over het leven en het geloof.

Heel speciaal, de 8 delige gekregen midgetgolfbaan, waarvan er maar 7 onderdelen zijn.
Waarbij men begint bij 1 en ook weer eindigt bij 1, de Alfa en de Omega.
Appie kweekt groenten voor voedselbanken, ook daar hebben we een kijkje genomen.

We hebben een mooie middag gehad, werden verwend met lekker eten. En rijk aan indrukken gingen we aan het begin van de avond weer naar huis.

Fotocollage (klik op de pijl rechtsonder)

Krantenartikel Friesch Dagblad over Appie
(klik op deze link)

 
Lees meer 

Startzondag 2023


Zondag 24 september 2023 hebben we samen met onze zustergemeente Olde- en Nijebercoop de startdienst gevierd in het MFC te Nijeholtpade. Bijgaand treft u een aantal foto`s aan van ons samenzijn.
Tevens de link naar het welkomslied "Samen in de naam van Jezus".  

Voor een overzicht van de foto`s klikt u op het pijltje rechtsonder.


 
Lees meer